WiFi përsëritës

Në stok
SKU
repater-01
€21.90

Ky router ose përsëritës SCHWAIGER® fsheh dy pajisje në një. Rrjeton kompjuterë, smartphones, televizorë të zgjuar, marrës dhe pajisje të tjera si një router dhe amplifikon sinjalin WLAN si një përsëritës. Konfigurimi i Wi-Fi me shpejtësi të lartë bëhet me prekjen e një butoni. 5 LEDs ofrojnë informacion në lidhje me statusin aktual si fuqia, LAN, WAN, WPS ose WLAN status. Përveç kësaj, një buton WPS dhe një buton rivendosje janë të integruara.

Të dhëna teknike:

 • Lidhjet 1 x Euro prizë (tipi C) 2 x fole RJ45 (8P8C)
 • Lidhjet (input) 2 x RJ45 femër (8P8C)
 • Lidhjet (dalja) 1 x Schuko plug (tipi F)
 • Transmetimi i të dhënave (maks.) 300 Mbit / s
 • Sistemet operative Windows® XP / Vista / 7/8, Linux® (Ubuntu), sistemet operative të Mac OS® X
 • Furnizimi me energji 196 - 250 V AC
 • 50/60 Hz
 • Ngjyra e bardhë
 • Përmasat (gjerësia) 47 mm
 • Shfaq 5 LED
 • Përmasat (lartësia) 74 mm
 • Përmasat (thellësia) 70 mm
 • Fusha e dorëzimit Fushëveprimi i ofrimit: përsëritës / router, kabllo rrjeti, udhëzimet e përdorimit
 • Paketimi kuti kartoni
 • Cilësi PROFESIONAL
 • EAN 4004005106701
Informata
Ngjyra E bardhë
Gjatësia N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:WiFi përsëritës
Vlerësimi juaj