Kabllo telefoni 6m set, Schwaiger

Me këtë set të lidhjes telefonike SCHWAIGER® 4 copë, të gjitha telefonat në dispozicion në treg mund të lidhen me një kuti kryqëzimi TAE. Kablloja e telefonit është e mbyllur në një nga përshtatësit 3 të pajisur dhe e lidhur me prizën e telefonit. Adaptorët janë shënuar posaçërisht. Adaptori "S" është projektuar për telefona nga Siemens, "T" për telefonat nga Telekom dhe "I" për telefonat ndërkombëtarë.

  • Gjatësia e kabllos 6 m
  • Lidhjet 2 x RJ11 lidhëse (6P4C)
  • 3 x lidhës TAE-F (6P4C)
  • ngjyra e bardhë
  • Lloji i flluskës së saldimit të paketimit SBL02
  • cilësi PROFESIONAL
  • EAN 4004005504316
Informata
Ngjyra E kuqe
Gjatësia N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Kabllo telefoni 6m set, Schwaiger
Vlerësimi juaj