Multi Switch

Multi-switch shpërndan 1 pozicion satelitor në 8 dalje
Furnizimi me sinjale tokësore të mundshme (për shembull DVB-T2 ose programe transmetimi)
Varietet i pavarur i programit për të gjithë pjesëmarrësit e këtij sistemi pranues
I përshtatshëm për punë me Quad dhe Quattro LNB

 • Lidhjet (input) 4 x F-femër (SAT)
 • 1 x F fole (TV / FM)
 • Lidhjet (dalje) 8 x F-fole (SAT)
 • Vendndodhja Operative përdorim shtëpie
 • Niveli i daljes (maks.) (Tipi) 100 dbμV (SAT)
 • (tip) 85 dbμV (TV / FM)
 • Rrezja e frekuencës 950 - 2150 MHz (SAT)
 • 47 - 862 MHz (TV / FM)
 • Çvendosje 30 dB
 • Kaloni 13 / 18V / 22kHz
 • Humbja e transmetimit (tip) 8 dB (SAT)
 • (tip) 1 dB (TV / FM)
 • Konsumi aktual nga LNB: (maksimumi) 600 mA
 • Furnizimi me energji 230 V AC, 50 Hz
 • Temperatura e operimit -10 deri +50 ° C
 • Furnizimit me energji Integruar
 • Konsumi i energjisë max. 35 W
 • Pajisja Pesha 750 g
 • Përmasat (gjerësia) 360 mm
 • Përmasat (lartësia) 120 mm
 • Përmasat (thellësia) 58 mm
 • Lloji i paketimit Knüpfblister SF
 • cilësi PROFESIONAL
 • EAN 4004005405842
Ky multiswitch SCHWAIGER® shpërndan sinjale digjitale nga një pozicion satelitor deri në 8 abonentë. Në këtë rast, sinjalet nga kuadrat ose Quattro LNB si dhe sinjalet tokësore mund të ushqehen. Të gjithë pjesëmarrësit mund të përdorin shumëllojshmërinë e programeve të pavarura nga njëri-tjetri.
Informata
Ngjyra E kuqe
Gjatësia N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Multi Switch
Vlerësimi juaj