Politika e Privatësisë

Kjo faqe është duke përdorur Cookies për ruajtjen e të dhënave si dhe Google Analytics për statistika. Për më shumë, ju lutemi lexoni Politikat e privatësisë

Wotoks.com është tërësisht e angazhuar për të mbrojtur privatësinë e vizitorëve dhe konsumatorëve në faqen tonë. Anëtarët e stafit Wotoks.com janë edhe vetë klientë ne faqe tjera te internetit dhe plotësisht e vlerësojnë dhe e respektojnë rëndësinë e privatësisë në internet. Ne nuk do japim informacione shpjeguese rreth klientëve tanë palëve të treta, përveç kur ajo është pjesë e siguruar e një shërbimi për ju - p.sh. rregullimin për një produkt që do të dërgohet tek ju, kryerjen e pageses dhe kontrolle të tjera të sigurisë dhe përveç rasteve kur kërkohen nga organet e drejtësisë, ose kur ne e kemi lejen tuaj për ta bërë këtë.

Mbledhja e te dhënave Personale

Të dhënat personale janë informacionet tuaja të identifikimit, psh:

  • emri
  • mbiemri
  • adresa
  • kodi postar
  • numri i telefonit
  • e-mail adresa

Wotoks.com nuk i mbledh të dhënat tuaja personale përveçse kur ju i jepni vetë ato, në kete rast kur ju porositni një produkt. Obligimi ynë është që të ju informojmë që për çfarë arsyje na duhen të dhënat tuaja.

Mbrojtja e të dhënave dhe siguria

Ne jemi të përkushtuar që të mbrojmë të dhënat tuaja. Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm për qëllime të brendshme të kompanisë dhe nuk do të zbulohen për palë të treta pa pëlqimin tuaj.

Ne mbrojmë të dhënat tuaja duke perdorur masa të larta teknike fizike dhe administrative të sigurisë me qëllim të minimizimit të rrezikut nga ndonjë humbje, keqpërdorim, qasje e paautorizuar etj. Disa nga veglat të cilat i perdorim janë enkriptimi i të dhënave duke përdorur(SSL).

Nëse mendoni se llogaria juaj është abuzuar, mos hezitoni të na kontaktoni menjëherë përmes e-mailit info@wotoks.com

Përdorimi i chat-it (bisedimit online)

Chati-i (metoda e bisedimit online) është një plugin i marrur nga tawk.to dhe i integruar në faqen tonë. Nga stafi i tawk.to është siguruar mbrojtje e të dhënave për klientët duke u deklaruar si më poshtë:

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne në tawk.to. Ja si ruhet privatësia juaj:

  • Ne nuk kërkojmë qasje në ju informacione personale përveç nëse ne me të vërtetë kemi nevojë për atë për të ofruar shërbimin p.sh .: Gjinia juaj ose nivelet e të ardhurave janë të parëndësishme për ne, kështu që ne nuk kërkojmë nga ju për këtë informacion.
  • Ne nuk i ndajmë të dhënat tuaja personale me askënd përveç që të pajtohemi me ligjin, të zhvillojmë produktet tona, ose t'i mbrojmë të drejtat tona.
  • Ne nuk ruajmë informacione personale në serverat tanë, nëse nuk kërkohet për funksionimin e vazhdueshëm të një prej shërbimeve tona.

Nëse dëshironi të lexoni më shumë rreth politikave të privatësisë sa i përket chat-it tawk.to, atëherë mund të klikoni këtu

Cookies(Biskota)

Një cookie është një file i vogël informacioni që është dërguar në kompjuterin tuaj, celular ose pajisje të tjera, kur ju vizitoni faqen e internetit dhe do të njohë pajisjen tuaj në vizitat e ardhshme, si dhe duke u përpjekur për të siguruar që reklamat që shihni online janë të rëndësishme për ju. Për shembull ne shfrytëzojmë cookies për Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë se si konsumatorët arrijnë në faqen tonë, shfletojne ose përdorin faqen tonë dhe të nxjerrë në pah fushat ku ne mund të përmirësojmë. Të dhënat e ruajtura nga këto cookies nuk tregojnë detaje personale nga të cilat mund të jenë të vendosur identitetin tuaj individual.

Për të aktivizuar/çaktivizuar Cookies, ju lutemi klikoni në këtë link

Komunikimi dhe Marketingu

Nëse ju keni bërë një blerje nga dyqani jonë, ne herë pas here do të ju mbajmë të informuar me produktet tona të fundit, lajme dhe oferta speciale me anë te e-mail, postës dhe telefonit.

Gjithashtu shfrytëzojmë metodën e abonimit në të cilën ju mund të abonoheni dhe të informoheni çdo herë për ofertat më të reja dhe lajmet më të reja rreth faqes.

E drejta e informimit

Ne gjithmonë jemi të kënaqur për të dëgjuar nga klientët tanë (edhe në qoftë se kjo është një ankesë!). Ne jemi gjithmonë mirënjohës për çdo kohë që ju kaloni ne webfaqen tone, sepse me këtë na ofroni njohuri qe ne kemi nevoje të mësojmë se a janë të kënaqur plotësisht klientët tanë – dhe ky është qëllimi jonë kryesorë që të kemi klientelë të kënaqur dhe klientë qe kthehen përsëri tek ne dhe që rekomandojnë miqtë dhe familjarët e tyre. Nëse keni ndonjë pyetje apo reagime në lidhje me këtë deklaratë, ose në qoftë se ju do të donit për të ndaluar përpunimin e informacionit tuaj, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni ne info@wotoks.com .

Ne mund ta ndërrojmë kohe pas kohe këtë politikë të privatësisë. Versioni më i përditësuar do të rregulloj procesimin tonë të informatave tuaja personale dhe gjithmonë do të jetë në webfaqe. Nëse bëjmë ndryshime në këtë politikë, që sipas vlerësimit tonë është me peshë do të ju njoftojmë përmes faqes tonë në facebook ose email. Cila do mënyrë që përdoret për njoftim është zyrtare.


Ju faleminderit,
Wotoks SH.P.K