Mikrofon dhe degjuese për vozitje

Nuk gjendet në stok
SKU
microphone-wifi-driving
Special Price €9.99 Regular Price €13.99
Mikrofon dhe degjuese gjatë vozitjes. Te ndihmon te shmangni aksidentet eventuale ne komunikacion per derisa jeni duke komunikuar ne telefon.
Mikrofon dhe degjuese gjatë vozitjes. Te ndihmon te shmangni aksidentet eventuale ne komunikacion per derisa jeni duke komunikuar ne telefon.
Informata
Ngjyra E kuqe
Gjatësia N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Mikrofon dhe degjuese për vozitje
Vlerësimi juaj