Kufje sportive, Schwaiger

Për shumë njerëz - qoftë në vrapim ose çiklizëm - muzika është një shoqërues dhe motivues i rëndësishëm. Shumica e kufjeve pastaj arrijnë shpejt në kufijtë e tyre kur është fjala për të veshur rehat gjatë aktiviteteve. Kufjet sportive të dizajnuara posaçërisht nga SCHWAIGER® ofrojnë hyrjen ideale dhe të përballueshme në botën e kufjeve sportive. Këmbët e formësuara posaçërisht dhe materialet jashtëzakonisht fleksibël garantojnë mbajtësin një zë të mirë të balancuar dhe mbajtje optimale të veshëve.

Të dhëna teknike:

  • Lidhje 1 x 3.5 mm prizë fole (stereo)
  • Ngjyra: e zezë
  • Diametri membrana 15 mm
  • Frekuenca e frekuencës 20 - 20000 Hz
  • Pengesa 32 ohms
  • Ndjeshmëria 106 dB (+/- 3 dB) në 1 kHz
  • Gjatësia e kabllos 1.5 m
  • Lloji i paketimit blister rrëshqitës SF
  • EAN 4004005105780
Informata
Ngjyra E bardhë
Gjatësia N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Kufje sportive, Schwaiger
Vlerësimi juaj