Kontakti

Shkruani një mesazh

Ne gjithmonë i pranojmë kritikat dhe sugjerimet tuaja, pasi që së bashku mund të arrijmë kualitet edhe më të mirë. Mund të na shkruani në çdo kohë për çfarëdo lloj problemi, informate apo ndonjë ankesë lidhur me blerjet, dërgesat, faturat etj.

Gjithashtu, përpos Live Chat(bisedë të drejtëpërdrejt me agjentët tanë), mund të na gjeni edhe në numrat e telefonit(Whatsapp ose Viber) të shënuara në anën e djathtë.

Ne do t'u përgjigjemi sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Ju mirëpresim për bashkëpunimin tuaj.

Kontakti

  • Adresa: Vëllezërit Gërvalla, 70000, Ferizaj, Kosovë
  • Email: info@wotoks.com
  • Tel: (044/049) 3000 35