Kabllo HDMI-HDMI (1.5 m) e lakuar

Ky kabllo lidhëse SCHWAIGER® HDMI® është projektuar për transmetimin optimal të rezolucionit audio dhe video dixhitale në cilësi Ultra HD. Kabllo përdoret për të lidhur një televizor dhe marrës AV ose midis një kompjuteri dhe një projektori. Lidhësi i njëanshëm 90 ° angled lejon që ky kabllo të jetë i lidhur mirë me pajisjet që janë ngritur me një distancë të vogël nga muri. Kontaktet e veshura me ar mundësojnë cilësinë më të mirë të transmetimit.

Të dhëna teknike:

Lidhjet 2 x lidhës HDMI®
Transmetimi i të dhënave 18 Gbit / s
Rezolucioni 4K (4096 x 2160)
HDTV gati Po
Transmetimi 3D Po
Kanali Ethernet (HEC) Po
Kontrolli Elektronik i Konsumatorëve (KQZ) Po
Ekzaminimi individualisht i mbrojtur
Konektor i kontaktit plastik me ngjyrë ari të formuar

Informata
Ngjyra E kuqe
Gjatësia N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Kabllo HDMI-HDMI (1.5 m) e lakuar
Vlerësimi juaj